Skip to content
dressuur simulator (geen achtergrond
Menu

Voor wie?

Een fantastisch uitje of jou skills verbeteren als ruiter? Of ben je misschien een keer gevallen of onzeker geworden? Hero dressuursimulator is er voor iedere ruiter. 

dressuur simulator (geen achtergrond

Wil jij je rij skills op een unieke manier verbeteren, dan is ons simulatorpaard daar zeer geschikt voor. Simulator Hero leert je van basisgangen tot aan de hogere dressuuroefeningen. Het simulatorpaard is speciaal ontworpen om ruiters van alle leeftijden en niveaus te helpen hun rijprestaties te verbeteren. Het maakt niet uit of je een complete beginner bent, een nerveuze ruiter of een gevorderde dressuurruiter, de paardensimulator kan en zal je helpen. De paardensimulator bevindt zich in een geheel nieuw, speciaal gebouwde faciliteit in de randstad te Noordwijkerhout. De simulator is het nieuwste model van Racewood. Het is een levensgroot paard waar ieder zadel op past. Hij heeft zes gangen en is gevoelig voor been-, hand- en zitdruk. De dressuursimulator is in staat om complexe dressuurbewegingen na te bootsen, zoals piaffe en vliegende galop wissels. Dit paard is niet bang of schuw, hij is 100% veilig, maar toch altijd vooruitstrevend en gehoorzaam. Met Hero rijdt u altijd goed!

Een dressuurles vindt altijd plaats onder deskundige begeleiding van een instructeur. Het is tijdens de les ook mogelijk om met een eigen zadel te rijden. Heeft u geen eigen zadel, dan kunt u gebruik maken van ons 17.5 inch dressuur zadel wat speciaal op Hero is aangemeten.  

Tijdens een les is het dragen van een cap voor reguliere ruiters niet verplicht. Wel raden we u aan om uw rijkleding aan te doen en ook rijschoeisel te gebruiken.

Voor wie Virtueel paardrijden voor iedere ruiter

Bekijk onze video's

Schouderbinnenwaarts, Vliegende galopwissel of Hero versus echt paard Teun!