Skip to content
dressuur simulator (geen achtergrond
Menu

Bekijk wat Hero, dressuursimulator voor jou kan betekenen! 

De paardensimulator Hero heeft speciale software beschikbaar voor alle type ruiters van fanatieke dressuurruiters tot plezierruiters. 

Dresuurrobot

Bit sensoren

meten de teugeldruk tijdens het rijden

3 beensensoren

De ruiter moet de correcte beenhulpen geven om een correcte overgang of oefening uit te kunnen voeren

Zadelsensor

De zadelsensoren meten de gewichtsverdeling van de ruiter in het zadel

Interactief tv scherm

Buitenrit, Dressuurbaan, rijtest programma

Hero, Dressuursimulator

De dressuursimulator is ook bewezen effectief geweest bij verschillende ruiters. De ruiter heeft alles zelf in de hand tijdens de les en kan in alle rust wennen aan de bewegingen.

De bitsensoren meten de teugeldruk tijdens het rijden. Het groene gebied geeft aan wanneer de teugeldruk correct is. Net als op een echt paard kan een overgang naar een rustigere gang gereden worden door lichte druk op de teugels te zetten. Hard contact zal ervoor zorgen dat de simulator meteen halt houdt.

De hoofd- en neksensoren meten de stelling die de ruiter tijdens de uit te voeren oefening vraagt. Ook hierbij moet de druk binnen het groene gebied blijven. 

Op de buik van het paard bevinden zich 3 beensensoren om de beenhulpen van de ruiter te meten. De ruiter moet de correcte beenhulpen geven om een correcte overgang of oefening uit te kunnen voeren. De beensensoren werken voor alle lengtes qua benen. Het is in het begin wel even wennen maar zorgt ervoor dat je je bewust wordt van de hulpen die je geeft.

Wanneer u een les aanvraagt om uw rijvaardigheden te verbeteren, zijn er verschillende mogelijkheden om de les invulling te geven.

 

Benieuwd wat onze dresuursimulator voor jou kan betekenen?

Meten = weten!